C.I.B & S  MVA JWW-06 Stratus The Philanderer “Jack”

uros
Synt.. 23.5.2005
Kasvattaja: Lynn & Brian Lythgoe, Iso-Britannia
Omistaja: Johanna Koskinen, kennel Eswood
Tutkimustulokset: lonkat A/A, kyynärpäät 0/0, PHPT-negatiivinen
 
Jack on ystävällinen ja avoin kessu-uros, joka tulee toimeen kaikkien ja kaiken kanssa.  Jack on nähnyt maailmaa melko paljon nuoresta iästään huolimatta. Se on syntynyt Prestonissa, Iso-Britanniassa, josta se 7 kk:n ikäisenä muutti Ruotsiin, kennel Lohamraan. Kennel Lohamran lopetettua pitkän ja menestyksekkään kasvatustyön rodun parissa, ostin Jackin vahvistamaan kennel Eswoodin kasvatustyötä.

Jalostuskoirana Jackillä on vahvaa näyttöä, Suomessa syntyeessä pentueessa mm. Super Best In Show, V-08, JV-08 FI MVA Eswood Party Mousse sekä sen pentuesisar FIN & SK MVA BALTV-09 EEV-09 Eswood Papaya Mousse (5*ROP) ja erittäin monipuolinen harrastuskessu FI & NO MVA Eswood Petite Mousse (2xsert) joka on myös läpäissyt pelastuskoiraliiton hakuloppukokeet. Pentue on lisäksi erittäin kivanluonteinen ja pääsääntöisesti terve, joten uskon Jackillä olevan vielä paljon annettavaa suomalaiselle keeshondkannalle.

Jack on ehtinyt kerätä hienon listan meriittejä oltuaan näyttelyssä vain 15 kertaa. Ruotsin muotovalioon vaaditun viimeisen sertin Jack sai Tukholman kansainvälisestä näyttelystä 12.4.2009. Vuonna 2006 Jack sai Puolan Maailmanvoittajanäyttelystä juniorivoittajan tittelin. Lisäksi sillä on Norjan ja Tanskan muotovalioon tarvittavat sertit. Kansainväliseen muotovalionarvoon vaaditut cacibit ovat kasassa ja hakemus odottelee FCI:n päätöstä.